Håndtasker

På denne side finder du en oversigt over de håndtasker, jeg har til salg, eller du kan bestille.

Hvis du ønsker at købe en af taskerne på siden eller bestille din helt egen udgave, kan du sende mig en mail på ReCyklisten@gmail.com  eller en besked med formularen nederst på siden. Brug også gerne mail eller formular, hvis du har brug for flere oplysninger.

....og spørg gerne efter det, du ønsker dig, men ikke ser. Jeg vil meget gerne være med til at udvikle og flette din egen model.

Mange af taskerne er flettet af papir, men er alle beklædt med tape med mindre andet er nævnt, så de kan tåle let rengøring og regnvejr.

Betaling forud med bankoverførsel eller MobilePay (+ porto) eller ved afhentning. Bestillingsarbejder betales med halvdelen, inden arbejdet påbegyndes, resten lige før levering.


Der er en historie bag alt, hvad jeg har flettet. Hvis du gerne vil læse historien, kan du finde den på bloggen via link på hver enkelt taske.

Efterhånden kommer der også opskrifter på alle taskerne, så du kan flette din egen udgave. Spørg også gerne efter opskrift på de tasker, hvor det ikke er angivet. Måske er den lige på trapperne, eller jeg kan skrive den til dig specielt.